Privacy statement

Zinkwacht is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website(s) van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Zinkwacht houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. 

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Zinkwacht, Rosa Manusstr 60 5803 AJ Venray.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening (wanneer u een product en/of dienst afneemt), gebruik maakt van onze (interactieve) diensten of anderszins contact heeft met Zinkwacht legt Zinkwacht gegevens vast. Zinkwacht gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden via digitale nieuwsbrieven of andere kanalen van Zinkwacht of van zorgvuldig geselecteerde derden. Hierbij tracht Zinkwacht rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Zinkwacht, Rosa Manusstr 60 5803 AJ Venray. Wij laten uw gegevens dan blokkeren.

Klikgedrag
Op de website(s) van Zinkwacht worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan de Zinkwacht haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Zinkwacht informatie en andere websites
Op de site(s) van Zinkwacht treft u mogelijk een aantal hyperlinks aan naar andere websites. Zinkwacht kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen
Zinkwacht behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van de Zinkwacht.